De Bloemerie in Broekhuizenvorst geeft op eigentijdse en bijzondere wijze vorm aan boeketten en bloemwerk. De puurheid van bloemen laten spreken en tot uitdrukking brengen in de wensen van de klanten is onze uitdaging. De jaarlijkse seizoenen vormen altijd weer een bron van inspiratie. We laten ze telkens in onze winkel terugkeren om de klanten de sfeer ervan te laten beleven. In december organiseren we speciale wintersfeerdagen.

In de winkel hebben we ook een ruime sortering aan (kamer) planten, decoratiematerialen en aardewerk.

Over ons

Miriam: Als klein meisje was ik al helemaal "weg" van bloemen. Ooit een eigen winkel met bloemen was een droomwens die ik heb kunnen realiseren. Met bloemen kan ik op heel veel manieren betekenisvol zijn voor mensen. Bij vreugde, verdriet, speciale momenten en gebeurtenissen. Elk boeket of bloemstuk vertolkt een emotie en is verbonden met mensen. Persoonlijk contact met de klanten vind ik daarom wezenlijk. Het gevoel en de intentie die de klanten hebben wil ik graag tot uitdrukking brengen in het bloemwerk. Ik beleef het maken ervan telkens weer als een creatief proces, met keuzes voor bloemen en afstemming van kleuren, waardoor elk boeket uniek wordt en het mijn "signatuur" krijgt.

Bekijk onze boeketten in de webshop.

20160506_184730Boeket_2.jpg

 

 

Volg ons op Facebook

4 dagen geleden

OKTOBER WOONMAAND. Waar zou jij deze mooie BRYNXZ Collections set neerzetten? - Like De Bloemerie - Deel dit bericht openbaar En... Lees meer »

Bekijk onze Facebookpagina

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden.

20161121_185233[1]

Bekijken

Mooie Bloemcreaties

Bekijk de diversiteit aan Bloemcreaties.

20160710_111033[1]

Bekijken